COVID-19 UPDATE

Het overlegcomité van vrijdag 04/03/2022 nam de beslissing om over te schakelen naar code geel en dit vanaf maandag 07/03/2022. Dit betekent in principe het einde van de laatste maatregelen die momenteel nog actief waren bij onze sector. We zijn verheugd dat we eindelijk naar een normale situatie terugkeren.   Meer concreet (en behoudens eventuele wijzigingen in de komende dagen): 

 Koffietafels Voor geen enkele situatie is het controleren van het Covid Safe Ticket nodig. Voor het personeel is het dragen van een mondmasker niet meer verplicht. Het gebruik van een CO2-meter blijft van toepassing. 

Winkels Het mondmasker is niet meer verplicht, wel nog aangeraden.   Ceremonie Het mondmasker is niet meer verplicht, wel nog aangeraden.     Algemeen Het is vanzelfsprekend dat we waakzaam dienen te blijven, tenslotte blijft het virus nog circuleren. Daarom blijft het dragen van een mondmasker aanbevolen, onder meer in binnenruimtes, bij uitzonderlijke drukte en op plaatsen waar de afstand van 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden. De andere, inmiddels gekende basisregels (handhygiëne, zelftesting, thuisblijven bij symptomen, ventilatie,…) blijven vanzelfsprekend van toepassing.



Bij eventuele vragen kan u ons steeds telefonisch bereiken.
Stefaan De Vos – Jurgen Baert
09/346.80.03