Ons rouwcentrum tot uw dienst. Een verzorgde uitvaart voor uw geliefde of familielid!

Het verlies van een vriend, familielid of uw geliefde overkomt ieder van ons. Het is een deel van het leven. Rouwcentrum Baert - De Vos is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern uitvaartcentrum met alle faciliteiten om in alle rust afscheid te nemen van diegenen die heengegaan zijn.

Het rouwcentrum beschikt over een funerarium, een aula, een winkel, eigen drukwerk en een mooie zaal voor de koffietafel. Het funerarium biedt de mogelijkheid om waardig afscheid te nemen van de overledene samen met familie en vrienden. In alle rust en sereniteit.

De aula biedt plaats aan 165 personen om samen een plechtigheid bij te wonen volgens christelijke, burgerlijke of vrijzinnige overtuiging. In samenspraak met de begrafenisondernemer kan de familie een persoonlijke meerwaarde aan de plechtigheid geven.


In onze winkel kan u kiezen voor een kist, een urne, bloemen en kransen, asjuwelen en informatie over grafzerken.

Voor het drukwerk wordt steeds een proef afgeleverd, zodat de druk perfect is.

De zaal voor de koffietafel biedt plaats aan 125 personen en geeft de mogelijkheid voor familie en vrienden om mekaar te ontmoeten in alle rust.

In ons centrum of daarbuiten kan volgens uw wensen en verlangens het afscheid waardig plaatsvinden. Ook alle praktische zaken handelen we in alle rust af. Uw zorgen zijn de onze zodat uw verdriet een plaats kan krijgen bij het heengaan van geliefden.

Vraag ons om advies. Neem contact op met ons.